Aanbod

WOD De WOD is de dagelijkse workout (Workout of the Day). In de WOD komen veel verschillende soorten oefeningen aan bod, zoals de squat, deadlift, clean&jerk, snatch, pull ups, dips, roeien, rennen, springen en nog veel meer soortgelijke functionele bewegingen. Al deze bewegingen zijn te schalen naar iedereen zijn of haar niveau. Dus het is voor iedereen geschikt!
OPEN GYM Tijdens de Open Gym (OG) kan er zelfstandig getraind worden. Het is bedoeld om te werken aan je techniek of het verbeteren van zwakke punten.
50+ Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor mensen vanaf 50 jaar oud. De trainingen worden afgestemd op het eigen niveau en leeftijd, bijvoorbeeld met kleine gewichten of oefeningen met eigen lichaamsgewicht.
CONDITIONING / GYMNASTICS Conditioning: zoals de naam het al zegt staat bij deze les de conditie voorop. Dit doen wij in de vorm van voornamelijk interval training, maar af en toe ook duurtraining. In deze les zal je veel op de rower, ski-erg, assault bike of echo bike zitten. Ook zullen we af en toe naar buiten gaan voor een ren gedeelte. Gymnastics: bij deze les staat het lichaamsgewicht centraal. Wij zullen hier oefeningen aanpakken zoals (strict) pull ups, toes 2 bar, ring dips, (strict) muscle ups, handstand push ups, pistols, handstand walk en core. Dit wordt vaak gedaan in emom vorm, waarbij de techniek bij elke les voorop staat.
OLY Bij olympisch gewichtheffen staan twee bewegingen centraal, namelijk de clean&jerk en de snatch. Elke les bestaat altijd uit een variatie van één van deze bewegingen met bijbehorende accessoire oefeningen om zowel de techniek als de kracht te verbeteren.
POWERLIFTEN Bij powerliften leggen wij de focus op 3 oefeningen, namelijk: squat, deadlift en press. In alle variaties, denk bijvoorbeeld aan: conventional deadlift / sumo deadlift, benchpress / strict press en backsquat / frontsquat. Alles in deze les staat in het teken van sterker worden.
OUDER - KIND WOD Elke eerste en derde zaterdag van de maand om 9.00uur hebben wij een ouder en kind wod. Kinderen hoeven geen lid te zijn, maar moeten wel tussen de 5 en 12 jaar oud zijn. Deze workout zal voornamelijk in buddyvorm gedaan worden, zodat je samen met je kind een wod doet. Natuurlijk zijn alle oefeningen aangepast op de leeftijd van de kids. Plezier staat voorop bij deze les.
TEAMWOD Elke laatste vrijdag van de maand om 18.30 uur hebben wij een teamwod. De wod doen in een team van 3, waarbij gezelligheid voorop staat.
ONRAMP Voor de beginnende leden hebben wij eens in de zoveel tijd een onramp. De onramp is een beginnerscursus waarbij we alle basisoefeningen doornemen. Zodat je meer kennis hebt tijdens de workouts.