Team

Eelco van Elswijk - Owner / Head Coach

Ooit woog ik 121.6 kilogram. Ik ben mijn afvalrace begonnen bij een sportschool. Na een tijdje in de sportschool rondgelopen te hebben met wat minder kilo’s dan waar ik mee begon, kwam ik erachter dat ik iets miste. Ik werd wel sterker en viel ook wel af, maar ik werd niet echt fitter. Dus ging ik op zoek naar iets nieuws en zo kwam ik in aanraking met functional fitness.

 

In 2013 ben ik gestart met functional fitness en na de eerste WOD was ik direct verkocht. Voor mij was het een compleet nieuwe manier van trainen waarbij mensen op hun eigen niveau stuk gingen door de WOD, dat vond ik fantastisch. In 2015 ben ik ook coach geworden en werd ik ook gek op het coach gedeelte.

In 2017 heb ik samen met mijn vrouw WoodLine opgericht. Om zo een plek te creëren waar mensen komen om een betere versie van zichzelf te worden en iedereen zich op zijn gemak voelt.  

Manon van Elswijk - Owner

Na jarenlang turnen en fitness kwam ik in 2015, via Eelco, in aanraking met functional fitness. Een sport die te schalen is naar iedereen zijn niveau, waardoor ik gelijk al leuk mee kon doen met de wods. 

 

De liefde voor de sport groeide en zo ook de droom van Eelco en mij om een eigen box te openen. Dit gebeurde uiteindelijk in september 2017. 

 

WoodLine is een box waar gezelligheid, gelijkheid en laagdrempeligheid voorop staat. Je zult mij niet als coach aan het werk zien, want ik houd mij bezig met alle zaken achter de schermen. Natuurlijk ben ik wel geregeld op de box te vinden.

Tessa - Coach

In december 2018 heb ik kennis leren maken met functional fitness. Na een aantal jaar fitness, hardlopen en voetballen, kwam deze nog vrij onbekende sport op mijn pad en werd ik nieuwsgierig. Na de eerste proefles was ik meteen helemaal verkocht! Sindsdien ben ik volop aan het trainen, heb ik zelfs m’n geliefde sport voetbal ervoor opgegeven en voel ik me fitter dan ooit.

 

Het leuke aan functional fitness vind ik dat je je bij deze sport zo min mogelijk specialiseert. Je wordt juist meer een ‘alleskunner’! Ik vind het super tof om mijn enthousiasme en passie met de community te mogen delen door deel uit te maken van dit leuke team.  

Roel - Coach

Sinds 2017 ben ik in aanraking gekomen met functional fitness en sinds 2019 doe ik dit bij WoodLine. Ik ben verliefd geworden op de sport, omdat het aansluit bij het goed functioneren in het werk en dagelijks leven.

 

Functional fitness kan de kwaliteit van het leven echt verbeteren! Ik heb een sport geschiedenis in fitness, vechtsporten en ik ben militair geweest, dus bewegen heeft altijd in mijn systeem gezeten.

 

Nu als coach wil ik mijn passie, motivatie en kennis voor en van de sport delen en hoop ik mensen op een hoger niveau te kunnen brengen.

Susan - Coach

In 2016 ben ik via Eelco in aanraking gekomen met functional fitness. Na jarenlang turnen, fitness en hardlopen, was het tijd voor iets nieuws! Functional fitness is voor mij de sport waar ik mijn energie in kwijt kan. De diversiteit van de movements zorgt ervoor dat je jezelf altijd kan blijven verbeteren. Doordat de movements geschaald aangeboden kunnen worden, is de sport toegankelijk voor bijna iedereen. Dit zorgt ervoor dat wij een ontzettend gezellige en gevarieerde community hebben! In het dagelijks leven ben ik docent lichamelijke opvoeding in het voortgezet onderwijs, het lesgeven is echt mijn passie. 

 

Ik vind het een hele leuke uitdaging om als coach, team WoodLine te mogen versterken. Ik deel graag mijn enthousiasme over functional fitness met de leden en ik hoop dat we samen vele succesbelevingen mogen ervaren.

Mark - Coach

Eindelijk ontdekte ik een sport die je sterker en fitter maakt toen ik bij WoodLine kwam trainen. Met veelzijdige en functionele oefeningen kan iedereen op zijn of haar individuele niveau meedoen tijdens de WOD. 

 

In mijn leven gevuld met uiteenlopende sporten, zoals surfen, kitesurfen, voetballen, tennissen, wielrennen en kickboksen was functional fitness absoluut de missende link. Een heerlijke uitlaatklep en tegelijkertijd training voor een zeer sterke en fitte basisconditie. 

 

Met het leuke team van WoodLine en de enthousiaste community hoop ik als coach de leden te kunnen helpen en motiveren hun 'next level' te bereiken. Let's go, zie je in de box!